Reparatii injectoare pentru masina dvs!

 • Cand vorbim de reparatii injectoare, in cadrul mediului nostru de lucru, acestea trec prin verificari riguroase, pe standuri specializate, urmand a fi diagnosticate cu ajutorul unor dispozitive foarte precise din punct de vedere practic si care asigura cel mai bun randament din punct de vedere tehnologic.
 • Datorită acestui proces, dovedim de fiecare data ca ceea ce echipa noastra ofera in cadrul serviciilor de reparatii injectoare, un rezultat de care totalitatea soferilor care colaboreaza cu noi, sunt multumiti. In decursul operatiunii de reparatii injectoare diesel sau benzina, folosim de fiecare data piese 100% originale si luam in calcul inclusiv normele tehnice ale vehiculelor, conform standardelor producatorilor lor. De altfel, agentia noastra ofera servicii de reparatii injectoare pentru orice tip de autovehicul, indiferent ca este diesel sau benzina. Apelati-ne acum si va vom oferi servicii specifice pentru masini precum: Renault 1,5 DCI, Ford 1,8 TDCI , 2,0 TDCI, 2,2 TDCI, Jaguar X tipe, Hyundai, Mercedes, Kia, Suzuki, Opel si multe altele.

Reconditionari-injectoare.ro

Reconditionari injectoare pentru orice autovehicul!

 • Pentru servicii de reconditionari injectoare a masinilor diesel sau benzina, ati venit unde trebuie! Cand vorbim despre siguranta clientilor nostri, acest aspect este unul vital pe care il luam in calcul in cadrul oricarei operatiuni tehnice. Indiferent de nevoile clientilor care implica reparatii injectoare majore sau minore, dorim sa oferim si sa asiguram servicii de inalta calitate, in urma carora vehiculele clientilor vor beneficia de o atentie minutioasa, care sa garanteze intretinerea si reconditionarea injectoarelor intr-un mod corespunzator.
 • Cand vorbim de reconditionari injectoare, ne asiguram ca suntem pregatiti de fiecare data cu echipamentele necesare pentru oricare tip de autovehicul. In calitate de service specializat in prestarea serviciilor de reconditionari injectoare BOSCH, DELPHI, PIEZO, POMPE DUZE etc, asiguram de fiecare data intregul proces de lucru, astfel incat rezultatele pe care clientul le obtine, sa fie recunoscute prin calitatea superioara de care am dat dovada, dar si prin pretul accesibil pe care il oferim. Asadar, beneficiati acum de un proces de lucru rapid, calitativ si cu un nivel de implicare profesionalist, etic si riguros.

Reconditionari-injectoare.ro

Curatare injectoare la preturi imbatabile!

 • Serviciile de curatare injectoare, prestate de catre echipa noastra, ofera clientilor de fiecare data un rezultat memorabil si evident in cadrul fiecarui traseu pe care acesta il parcurge cu masina lui. Oferim de fiecare data, o solutie integrata in domeniul tehnic al autovehiculelor, acoperind intr-un mod profesionist nevoile oricarui client, ce se afla in pozitia in care masina lui are nevoie de reconditionare.
 • De altfel, va punem la dispozitie o echipa profesionista, care se face recunoscuta de fiecare data prin rezultatele de top, specifice oricarui tip de autovehicul. De aceea ne face recunoscut intotdeauna succesul prin recunostinta clientilor nostri. Serviciile noastre de curatere injectoare, continua sa se bazeze pe devotamentul echipei dedicate in industria service-urilor auto. Ne facem de fiecare data remarcati prin colaborari pe termen lung, oferind clientilor produse si servicii de calitate si la cel mai bun pret de pe piata din Romania, mai ales pentru serviciile de reparatii sisteme pompa-injector (EUI) si pompa-conducta-injector (EUP) pentru Volkswagen, Skoda, Audi, Mercedes, Man, Iveco si multe altele.

Reconditionari-injectoare.ro

Testari injectoare cu profesionalism si implicare sporita!

 • Testari injectoare la cel mai bun raport calitate-pret, procesate in cel mai scurt timp. Serviciile noastre de testari injectoare, trec de fiecare data prin filtrul unor verificari si diagnosticari riguroase, care sa asigure intregul proces "intrebare-raspuns" cu rezultate valide din punct de vedere tehnic. Pentru testari injectoare de calitate, cu cheltuieli minime, echipa noastra este alegerea potrivita pentru dvs. In urma verificarilor si diagnosticarilor necesare, injectoarele masinii dvs. vor putea fi declarate din punct de vedere al functionalitatii, cu valoare de adevar pozitiva, corecta sau negativa.
 • Vorbind de testari injectoare, rigurozitatea utilizarii echipamentelor si pieselor, se face plecand de la baza diagnosticarii tehnice, ceea ce inseamna ca sculele si aparatura folosita, marcheaza intregul proces de lucru, conform programelor de reparatie rulate ale producatorilor. De altfel, cu ajutorul personalului nostru calificat si cu experienta in domeniul serviciilor auto, precum testari injectoare, veti obtine garantia unei functionalitati tehnice a masinii pe masura asteptarilor dvs., astfel incat siguranta participantilor la traseul masinii, sa nu iasa din calcul. Asadar, pentru testari Injectoare cu Pompe Duze (PD) pentru : Audi A4 B5, Audi A4 B6, Audi A4 B7, Vw Passat B5, Vw Passat B6, Vw Passat B7, Vw Golf, Vw Touareg, Vw T5, Vw Touran, Vw Caddy, Vw Polo, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Seat, Ford Galaxy etc... nu ezitati sa ne contactati!

Reconditionari-injectoare.ro

Calibrat injectoare pentru orice tip de masina!

 • Pentru servicii de calibrat injectoare, ati venit unde trebuie! Anii nostri de experienta, se fac recunoscuti prin diverse servicii precum testari si reparatii injectoare, cu ajutorul implementarii tehnologiilor de ultima generatie. De asemenea, cand vorbim de reparat si calibrat injectoare, ne referim la inlocuirea pieselor originale daca este cazul, urmand a fi curatate ultrasonic, iar apoi testate pe banc dupa normele specifice calibrarii originale.
 • Calitatea serviciilor noastre de calibrat injectoare, este de fiecare data remarcata prin intermediul profesionalismului echipei noastre, ce se implica de fiecare data in munca depusa, cu ajutorul echipamentelor ei performante, respectiv a pieselor de inalta calitate. Astfel, serviciile noastre de calibrat injectoare, sunt realizate corect si complet datorita intregului proces prin care acestea trec, pentru a putea fi luate in considerare ca piese valide din punct de vedere tehnic. Stati fara griji, avem solutie pentru orice tip de masina, precum: audi a4 b5, audi a4 b6, audi a4 b7, vw passat b5, vw passat b6, vw passat b7, vw golf, vw touareg, vw t5, vw touran, vw caddy, vw polo, skoda octavia, skoda fabia, seat, ford galaxy, opel astra 1.3 cdti, opel 1.7 cdti, opel 1.9 cdti, renault clio, renault megane, renault scenic, logan, ford, hyundai, peugeot si multe altele.

Reconditionari-injectoare.ro

Reparatii pompe de injectie cu comanda electronica

 • In cadrul procesului de reapratii injectoare electrice, sustinut de catre echipa noastra, reparatia unui injector presupune inainte de toate, inlocuirea totalitatii pieselor uzate, cu unele noi si cel mai important, se urmareste intregul proces de calibrare electronica pe stand de proba profesional. Serviciile noastre, asigura de fiecare data un injector reparat si readus in parametrii de fabrica cu tot ce ii este necesar pentru o mai buna functionalitate tehnica.
 • La service-ul nostru de reparatii pompe de injectie cu comanda electronica, toate piesele interne ale injectoarelor, urmeaza a fi inlocuite cu niste piese noi, astfel incat calibrarea electronica sa fie realizata in parametrii specifici manualului de reparatie a injuectorului respectiv. De altfel, asiguram de fiecare data ca riscurile existente, precum fumul alb, fumul negru, pornire greoaie, tacanit in momentul turatiei motorului, fluctuatiile de presiune, opriri in timpul mersului, consum marit de combustibil, demaraj greoi - sa fie evitate.

Reconditionari-injectoare.ro

Service de reparatii injectoare electrice si piezoelectrice!

 • reconditionari-injectoare.ro va pune la dispozitie un service de reparatii injectoare electrice si piezoelectrice, specializat si profesionist. Dupa cum stim, reconditionarea pompelor de injectie se bazeaza pe un proces de inlocuire a duzei si inclusiv reglarea sa la presiunea specifica producatorului. In cazul inlocuirii pieselor uzate din pompa, reincarcarea suprafetelor uzate din corpul acesteia, respectiv calibrarea sa in acord cu normele producatorului, va genera o functionalitate sporita si valida din punct de vedere tehnic.
 • Printr-un service de reparatii injectoare electrice si piezoelectrice, siguranta dvs. pe intregul traseu al masinii pe care o conduceti, este asigurata. Suntem una dintre cele mai experimentate companii din Romania, ce va pune la dispozitie o gama variata de echipamente si servicii de top, din industria service-urilor auto. De la lansare si pana in prezent, am mentinut un proces de crestere constant, atat datorita numarului de producatori pe care ii reprezentam in Romania, cat si prin munca pe care o depunem spre a acoperii o gama completa de echipamente necesare, care sa satisfaca totalitatea nevoilor ale clientilor nostri detinatori de masini precum: mercedes, bmw, iveco, audi, skoda,vw, Audi A4 B5, Audi A4 B6, Audi A4 B7, Vw Passat B5, Vw Passat B6, Vw Passat B7, Vw Golf, Vw Touareg, Vw T5, Vw Touran, Vw Caddy, Vw Polo, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Seat, Ford Galaxy, Skoda, Vw, Seat, Opel, Iveco, Bmw, Mercedes, Fiat, Ford, Logan, Hyundai, Kia, Renault etc.

Reconditionari-injectoare.ro

Magazin online de piese auto!

 • Pe langa servicii de reparatii injectoare, reconditionari-injectoare.ro va pune la dispozitie si un magazin online de piese auto, special conceput pentru nevoile oricarui tip de client. De altfel, misiunea noastra este aceea de a deveni inclusiv furnizorul de top la nivel national, specific solutiilor de ordin profesional in echiparea service-ului pe care il detinem.
 • Cu ajutorul responsabilitatii si competentei in ceea ce priveste recomandarile clientilor, concentrarea si eficienta productivitatii noastre, s-a facut mereu remarcata datorita experientei indelungate in domeniu si a inovarii continue. Spiritul de echipa si initiativa sunt factorii de baza pe care echipa noastra ii ia in calcul in cadrul fiecarei operatiuni. Asadar, daca sunteti in cautarea unui magazin online de piese auto, nu ezitati sa ne contactati!

Reconditionari-injectoare.ro

Diagnoza şi reparatiile sistemelor de injectie!

 • Diagnoza si reparatiile sistemelor de injectie, reprezinta un proces de o importanta vitala pentru noi. In cadrul serviciilor noastre, atat dvs. cat si tehnicienii de care beneficiati, veti fi in egala masura informati cu eventualele riscuri pe care sisteme de injectie ale masinii le au. Cu ajutorul nostru, veti obtine garantat un intreg proces de lucru eficient, precis, ergonomic și usor de remarcat, cu o echipa dotata cu echipamente care testeaza injectoare common-rail pentru toate autoturismele si autovehiculele.
 • De altfel, echipa noastra preia de fiecare data controlul testarii componentelor de injectie diesel, asigurandu-va totodata un rezultat precis si evident pe masura asteptarilor dvs. Sporirea capacitatii service-ului nostru, se face de fiecare data remarcata prin numeroasele programari ale autovehiculelor inscrise de catre clientii nostri. Garantam echipamente profesioniste de lucru, care ne permite sa terminam proiectul rapid, usor si eficient.

Reconditionari-injectoare.ro